top of page
Logo Lion Eagle Productions Bijgeknipt.jpg

Over Ons

Wij zijn Lion Eagle Productions.
'Lion' slaat op de Nederlandse leeuw:
Luke Vrinds
(Creative Director / Producer)


'Eagle' staat symbool voor 'The American Eagle':
Charles (Chuck) W. Gordon III 
(Amerikaanse schrijver/regisseur)


Samen zijn wij Lion Eagle Productions. 

 

Onze passie voor 'Cinema' bracht ons een aantal jaar geleden samen. We creëren cinematische projecten. Opererend vanuit het mooie zuiden van Nederland: Tilburg zijn wij klaar om de levens van miljoenen mensen te inspireren. 
Resultaten waar we trots op mogen zijn. Wij willen prachtige eindproducten voor onze opdrachtgevers creëren. Hollywood-achtige films en series op het grote doek vertonen.  

Lion Eagle Productions
'Where Stories Come Alive..'

 

WhatsApp Image 2022-03-09 at 16.12_edited.jpg
PHOTO-2022-07-24-11-53-41_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-03-09 at 16.12_edited.jpg

Luke Vrinds

Gewapend met jarenlange ervaringen als acteur/producer probeer ik de wereld te veroveren met creatieve concepten gegoten in de vorm van mijn grootste passie: Cinema.

 

Ik vertel verhalen waarbij ik probeer de elementen te raken die ons mens maakt. Zoals ik geraakt ben door cinematische kunstwerken als 'The Gladiator' en 'Intouchables', probeer ik mensen te raken door onze producties.

 

In film komen al deze elementen samen om een krachtig verhaal te vertellen.
Een complete puzzel.

 

'Storytelling' is een eeuwenoud verschijnsel wat vandaag de dag nog steeds het meest krachtige middel is om kennis, informatie en een boodschap over te brengen.

Door verhalen te vertellen kan je dé mens inspireren, motiveren, empathiseren en uitnodigen in een andere wereld te stappen.
Met als gevolg: jouw boodschap overbrengen op emotioneel vlak. Met een hoog effectief resultaat.


Bij een goed verteld verhaal komen dezelfde hormonen vrij als die je ervaart als je 'Verliefd bent'. En laten we nou eerlijk zeggen: dat is toch wat wij allemaal willen?

 

Charles (W.) Gordon III

Charles W. Gordon III, bijnaam 'The Eagle', is mede-oprichter. Chuck is een Amerikaanse schrijver/regisseur en visionair die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van concepten: scripts, commercials, bedrijfsfilms en speelfilms/TV series. 


Een credo waarin Chuck laat zien dat hij voor de juiste redenen verhalen wilt vertellen is:
"Honesty and sincerity go a long way... maximize your efforts, put the work in... for yourself, the client, the audience  -- show them that you are IN IT TO WIN IT.´´
 

 

WhatsApp Image 2022-03-09 at 16.11.33.jpeg
bottom of page